• Ново
КОЛИЕ NOMAD METALHEAD 01

КОЛИЕ NOMAD METALHEAD 01

Количество
  Преглед и тест на продукта

» Изпробвайте продукта преди плащане!

  Доставка за 1 работен ден!

» Офис Еконт - 4.90 лв » Адрес - 5.90 лв

  14 дни право на връщане

» Лесно връщане или замяна на продукт!

Описание: Мъжко колие на марката NOMAD, ръчно изработено в България от висококачествен тексит с прецизни възли и стоманени елемент с марката NOMAD;

✓ Ръчно изработено в България!

✓ Регулираща се дължина;

✓ Здраво и удобно за носене;

✓ Безплатна подаръчна опаковка с марка NOMAD;

В производството на нашите гривни с марка NOMAD ние използваме висококачествен оригинален параакорд, произведен в USA и елементи от неъждаема стомана. Паракордът представлява здраво въже със седем нишки във вътрешността, с якост на опън от 250 kg и диаметър 4 mm. Структурата от седем нишки ви позволява да използвате десетки метри тънки корди в извънредни ситуации, като някои от нашите гривни съдържат нишки с обща дължина около 15 метра. Благодарение на използваните материали той е устойчив на ръжда, плесен и UV. Няма да загуби цвета си при продължителна употреба дори в екстремни условия. 

Номадите са символ на свободата на духа и избират живот, освободен от материалните зависимости на съвременното общество. Техният начин на живот е изпълнен с приключения и предизвикателства, които ги приближават към природата. Те живеят в хармония със себе си, следват своите желания и интуиция, без да се поддават на социалните очаквания и ограничения.

В нашият модерен свят, в който материалзмът и консуматорството доминират, номадите ни напомнят за истинските ценности- връзкта с природата, свободата да избираме собствения си път и важността на човешките взаимоотношения; способността да се движим, да откриваме нови хоризонти и да живеем в съгласие със собствените си убеждения и мечти.

NOMAD

Данни за продукта

Цвят
Черен
Материал
Полиестер
Подобни продукти ( 16 други продукти от същата категория )