Ново

Гривна NOMAD EXPLORER 05

Цена: 30,00 лв

Описание: Здрава паракорд гривна на марката NOMAD, ръчно изработена в България от висококачествен американски паракорд с прецизни възли и стоманен елемент с марката NOMAD;

✓ Ръчно изработена в България!

✓ Регулираща се дължина;

✓ Здрава, лека и удобна за носене;

✓ Изработена от паракорд произведен в USA;

✓ Безплатна подаръчна опаковка с марка NOMAD;

» Безплатна подръчна опаковка!

» Преглед и тест преди заплащане на продукта.

» 14 дни право на връщане. Лесно и бързо връщане или замяна.

» Доставка за 1 работен ден!

   - Безплатна доставка над 100 лв

   - Цена до офис Еконт 4.50-4.90 лв

   - Цена до личен адрес 5.50-5.90 лв

» Поръчай на тел. 0988 35 36 57

Описание: Здрава паракорд гривна на марката NOMAD, ръчно изработена в България от висококачествен американски паракорд с прецизни възли и стоманен елемент с марката NOMAD;

✓ Ръчно изработена в България!

✓ Регулираща се дължина;

✓ Здрава, лека и удобна за носене;

✓ Изработена от паракорд произведен в USA;

✓ Безплатна подаръчна опаковка с марка NOMAD;

В производството на нашите гривни с марка NOMAD ние използваме висококачествен оригинален параакорд, произведен в USA и елементи от неъждаема стомана. Паракордът представлява здраво въже със седем нишки във вътрешността, с якост на опън от 250 kg и диаметър 4 mm. Структурата от седем нишки ви позволява да използвате десетки метри тънки корди в извънредни ситуации, като някои от нашите гривни съдържат нишки с обща дължина около 15 метра. Благодарение на използваните материали той е устойчив на ръжда, плесен и UV. Няма да загуби цвета си при продължителна употреба дори в екстремни условия. 

Номадите са символ на свободата на духа и избират живот, освободен от материалните зависимости на съвременното общество. Техният начин на живот е изпълнен с приключения и предизвикателства, които ги приближават към природата. Те живеят в хармония със себе си, следват своите желания и интуиция, без да се поддават на социалните очаквания и ограничения.

В нашият модерен свят, в който материалзмът и консуматорството доминират, номадите ни напомнят за истинските ценности- връзкта с природата, свободата да избираме собствения си път и важността на човешките взаимоотношения; способността да се движим, да откриваме нови хоризонти и да живеем в съгласие със собствените си убеждения и мечти.